Nå er vi på utkikk etter kandidater til å være med i arrangørgruppa og du har derfor en unik sjanse til å lære mer om og ta del i det å arrangere en musikkfestival. Ingen krav om forkunnskaper, vi er enkelt og greit på utkikk etter engasjerte mennesker som vil gjøre en innsats for Audunbakken. Et verv i Audunbakken lar seg uten problem kombinere med skole, barn, jobb eller hva det måtte være. Vi lover at du får det mye gøy, lærer mye og at du også får en del fordeler i form av gratis konserter, seminarer o.l.

Vi trenger følgende: 1) Barsjef, ansvarlig for baren og de frivillige som jobber der. 2) Komitemedlemmer i frivilliggruppa hvor du i samarbeid med komiteleder organiserer de frivillige før og under festivalen. 3) Komitemedlemmer på servering hvor du i samarbeid med komiteleder organiserer og drifter kiosken, mat og drikke.

I tillegg har vi behov for personer til å jobbe med økonomi (kasserer) og område/sikkerhet som blant annet inneholder kontakt med eksterne samarbeidspartnere som Røde Kors, vakter, politiet osv.

Vi ser frem til å høre fra deg, slik at vi får gitt deg mer informasjon om vervet og at vi sammen finner ut om du er den rette kandidaten for oss. Ta kontakt med audun.hansen @ audunbakken . com

Hilsen alle oss i Audunbakken.