Øystein Sundes 70-årsjubileumskonsert i Oslo Spektrum 1. april 2017.

Øystein Sunde

Med Meget i sløyd, Staffan William Olssons blåserekke «Sharp Nine», koring av Erfarne Kvinnfolk og Tor Welo på piano.

Helt siden vi startet opp Audunbakken for snart 20 år siden har vi hatt en drøm om å få selveste Øystein Sunde til Audunbakken. Nå fikk vi det endelig til! Øystein Sunde skal gjøre en eksklusiv og svært etterlengtet konsert i Odalen, på Audunbakken lørdag 6. august.  Øystein Sunde har faktisk aldri spilt verken solo eller med bandet sitt (Meget i Sløyd) i Sør-Odal tidligere, så dette blir en aldri så liten historisk begivenhet. Han spilte riktignok med Gitarkameratene i Idrettshallen på Skarnes på nittitallet og har gjort en opptreden med Ingrid Bjørnov, men har ellers aldri spilt i sin egen hjemkommune. 

Til Audunbakken har Sunde selvfølgelig med seg sitt faste band, «Meget i Sløyd«, men ikke nok med det – det blir i tillegg «full pakke» med Staffan William Olssons blåserekke, «Sharp Nine», egne korister i «Erfarne Kvinnfolk» og Tor Welo på piano

Øystein Sundes solokarriere begynte på Dolphins viseklubb i Oslo i 1966. «Det var en klubb full av entusiastiske nybegynnere i slutten av tenårene. “Du fikk sitte på en barkrakk og synge tre sanger, og så var det nestemann opp», sier Sunde om denne tiden. Etter fire år på krakken, kom den første plata, og det tok for alvor fyr i karrieren. 

I dag kan Sunde se tilbake på en mer enn 50 år lang historie full av plateutgivelser, showsuksesser, TV-produksjoner og samarbeid med de beste i norsk showbizz – Ingrid Bjørnov, Gitarkameratene, Halvdan Sivertsen, Finn Kalvik, Eldar Vågan, Dizzie Tunes & Grethe Kausland, Hege Schøyen og Vazelina Bilopphøggers – for å nevne noen. 

Dette blir en fest av en begivenhet!

Sånn blir oppsettet på Audunbakken. Så bra det skal bli!