Roy Lasse Klåsa og Redneck Rita

Årets konferansier  er en ensom kugutt fra Bø redneck lænd som kommer. Han heter Roy Lasse Klåsa. Han bor alene med katten sin i Bø. Er veldig glad i countrymusikk og favorittlåta til Roy Lasse er Bellamy Brothers -If I said you have a beautiful body. 

Roy Lasse slukker sine sorger med alkohol, det er whisky det går i . Det som er Roy Lasses hemmelighet er at når han har høy nok promille så dukker hans alter ego Redneck Rita. Du skal ikke se bort i fra at Portvinsminister Ellen Charlotte Holger Hansen vil dukke opp også . En alkoholisert diva fra Oslos verste vestkant. 

 

Floria F. Ellatio

Kjønnsbrytende, trashy, skjeggete og scruffy – alt en draglesque-queen burde være! Og med bakgrunn i teater og jazzdans, kombinert med humor, en rå, sexy attitude og en stram lipsync, er Flora one of a kind!

Av meritter kan vi nevne at hun er en av initiativtakerne og tidligere medprodusent av Oslo Burlesque Festival (2017, 2018).
Hun har opptrådt ved Apothecary Cabaret (London), Peep! (Leeds), Leeds Cabaret & Burlesque Festival (Leeds), Madame GBG (Gøteborg), samt med flere grupper og produksjoner her til lands. Midnight Burlesque, Phoenix D’Vine produksjoner, DeLicious, Open Drag Stage og Fifi presents for å nevne noe.

Når Flora entrer lokalet – ja, da spruter det Jaegermeister og glitter over alt!

Vi gir dere the bearded ViQueen of the north – Flora F. Ellatio!