Foto: Isak Jensen

brenn. er duoen som skal redde rocken fra å falle utenfor popkulturens søkelys i årene fremover. Alt ved brenn. viser at rocken fremdeles kan være uredd, fri, uhøytidelig og fargesprakende, og dessuten påvirket av usannsynlige referanseri helt andre musikalske leire. Dette har naturligvis ikke gått upåaktet hen, og i 2018 introduserte brenn. seg som et friskt pust med enestående anmeldelser uansett hvor i Norge de befant seg, «Årets Urørt»-nominasjon og fire singler som alle ble godt mottatt av både fans og tastemakereher til lands –faktisk var brenn. sine låter de mest spilte på P3 av de tre Urørt-nominerte.

brenn.s spennende reise har så vidt startet. 2019 ble et år som virkelig satte duoen på kartet, både nasjonalt og internasjonalt. Øyafestivalen, Roskilde og ytterligere 11 festivaler fikk servert brenn.heit rock. 2020 var et spesielt år hvor mange ting ble satt på pause, men brenn. slapp allikevel to glitrende singler “Gi meg litt fred” og “Bråkmaker”.

Nå er både brenn. og alle andre klare for å fortsette reisen. 6. august kommer de for første gang til Disenå og vi gleder oss innmari til å endelig få de på besøk.