Alt du trenger å vite

Transport

TIL AUDUNBAKKEN

Shuttlebuss opp til Audunbakken
Shuttlebussen korresponder med tog til Skarnes og kjører deg helt opp til inngangen til festivalen. Shuttlebussen er helt gratis. Bussen venter på togene som ankommer stasjonen, slik at eventuelle togforsinkelser ikke skal spille noen rolle. .

Ettersom festivalen i 2020 blir betydelig krympet, så er behovet for transport av publikum ikke så stort og budsjettet mindre. Det blir derfor ikke satt opp nattbusser hjem eller shuttlebusser opp til området. Det går tog til Oslo fra Skarnes kl. 21.52. For de som kommer med tog fra Oslo og skal reise tilbake til Oslo med tog så er det taxi som gjelder (bestill i god tid).  Hvis du kommer med tog, pengene kniper og du ikke kommer deg opp til området – ring 99641474 så sjekker vi om vi kan få noen til å hente deg.

FREDAG
Fra Skarnes togstasjon til Audunbakken (hovedinngangen):

Utgår i 2020.

LØRDAG
Fra Skarnes togstasjon til Audunbakken (hovedinngangen):

Utgår i 2020.

Tog
Toget stopper dessverre ikke på Disenå, men det går tog til Skarnes. Både i fra Oslo og Kongsvinger. Fra Skarnes kan du hoppe på shuttlebussen vår opp til festivalområdet (utgår i 2020)

FRA AUDUNBAKKEN

Nettbuss kjører deg hjem

Ettersom festivalen i 2020 blir betydelig krympet, så er behovet for transport av publikum ikke så stort og budsjettet mindre. Det blir derfor ikke satt opp nattbusser hjem eller shuttlebusser opp til området. Det går tog til Oslo fra Skarnes kl. 21.52. For de som kommer med tog fra Oslo og skal reise tilbake til Oslo med tog så er det taxi som gjelder (bestill i god tid).

Veibeskrivelse

Fra Kongsvinger: Kjør mot Skarnes. Når du kommer til Skarnes tar du til venstre i rundkjøringa (v/ Esso). Kjør så over brua og rett fram i den første rundkjøringa etter brua. I den andre rundkjøringa etter brua tar du til høyre mot Årnes. Etter dette kjører du rett fram på samme vei (ca.6km). Følg så skilt til Audunbakkenfestivalen.

Fra Oslo: Følg skilt til Trondheim. Du kjører da på E6 mot Kløfta. Når du kommer til Kløfta tar du av til Kongsvinger (se skilt). Kjør mot Kongsvinger (E16) helt til du kommer til Skarnes (4mil). Når du kommer til Skarnes kjører du først forbi Statoil på venstre hånd, og så kommer Esso på høyre hånd. Etter Esso tar du til høyre i rundkjøringa og over brua. Kjør så over brua og rett fram i den første rundkjøringa etter brua. I den andre rundkjøringa etter brua tar du til høyre mot Årnes. Etter dette kjører du rett fram på samme vei (ca.6km). Følg så skilt til Audunbakkenfestivalen.