Når

6 – 8 august (2021)

Åpningstider

Fredag: Festivalområdet åpner kl. 18.00 på fredag og stenger kl. 02.00
Lørdag: Festivalområdet åpner kl. 12.00 på lørdag og stenger kl. 02.00

Aldersgrense

Der er 18 års aldersgrense både på campingen og festivalområdet. Barn under 18 år kan komme inn med følge av voksen. Den voksne skriver da under på et vergeskjema som blir å finne i inngangen. Husk legitimasjon!

Hva betaler du med?

Vi tar bankkort alle steder.

Hvor

Festivalområdet befinner seg i skogen rett ovenfor Disenå Idrettsplas/skole (Se veibeskrivelse og kart lenger ned). Disenå ligger i Sør-Odal kommune. 6 mil i fra Oslo. 3 mil i fra Kongsvinger.

Parkering

Alle kjøretøyer skal parkeres nede på grusbanen ovenfor Disenå Skole.

Ikke tillatt

Medbrakt alkohol og drikke er ikke tillatt. Vi har skjenkebevilling og hele festivalområdet blir gjerdet inn og blir da skjenkeområdet.

Under hele Audunbakken er det totalforbud mot grilling og åpen ild, grunnet skogbrannfare! Ta vare på skogen. Ta vare på hverandre. Alle har et ansvar.

Røyking

Det vil bli satt opp et par soner hvor man kan røyke. Utenfor disse sonene er det ikke lov til å røyke grunnet skogbrannfare.

Covid-19

Vi planlegger for, og håper og tror at vi kan arrangere en normal festival 6-8 august. Samtidig er ingenting sikkert. Det kan bli begrensinger på antall publikummere vi kan slippe inn, men selv med et begrenset antall publikummere er planen vår å arrangere festivalen som normalt  med 2 dager og med programmet som er booket. Vi følger nøye med på utviklingen og blir det endringer så vil dette informeres ut i våre kanaler så fort vi vet noe mer.  Uansett vil vi ta publikums-sikkerheten på alvor som også inkluderer et godt smittevern.

Camping

Vi tilbyr camping. Vi har fått et nytt festivalområde og mer informasjon om hvordan campingen blir organisert kommer her.

Mat og drikke

Audunbakken har fokus på det hjemmelagde. Det forsøker vi også å videreføre til hva du kan spise og drikke hos oss. Vi selger lokal mat og som alltid serverer vi hjemmelaget lapskaus.

Transport

Til Audunbakken

Shuttlebuss opp til Audunbakken
Shuttlebussen korresponder med tog til Skarnes og kjører deg helt opp til inngangen til festivalen. Shuttlebussen er helt gratis. Bussen venter på togene som ankommer stasjonen, slik at eventuelle togforsinkelser ikke skal spille noen rolle.

FREDAG
Fra Skarnes togstasjon til Audunbakken (hovedinngangen):

Tider kommer

LØRDAG
Fra Skarnes togstasjon til Audunbakken (hovedinngangen):

Tider kommer

Tog
Toget stopper dessverre ikke på Disenå, men det går tog til Skarnes. Både i fra Oslo og Kongsvinger. Fra Skarnes kan du hoppe på shuttlebussen vår opp til festivalområdet.

Fra Audunbakken

Info kommer

Veibeskrivelse

Fra Kongsvinger: Kjør mot Skarnes. Når du kommer til Skarnes tar du til venstre i rundkjøringa (v/ Esso). Kjør så over brua og rett fram i den første rundkjøringa etter brua. I den andre rundkjøringa etter brua tar du til høyre mot Årnes. Etter dette kjører du rett fram på samme vei (ca.6km). Følg så skilt til Audunbakkenfestivalen.

Fra Oslo: Følg skilt til Trondheim. Du kjører da på E6 mot Kløfta. Når du kommer til Kløfta tar du av til Kongsvinger (se skilt). Kjør mot Kongsvinger (E16) helt til du kommer til Skarnes (4mil). Når du kommer til Skarnes kjører du først forbi Statoil på venstre hånd, og så kommer Esso på høyre hånd. Etter Esso tar du til høyre i rundkjøringa og over brua. Kjør så over brua og rett fram i den første rundkjøringa etter brua. I den andre rundkjøringa etter brua tar du til høyre mot Årnes. Etter dette kjører du rett fram på samme vei (ca.6km). Følg så skilt til Audunbakkenfestivalen.