Når

4 – 6 august (2023)

Åpningstider

Fredag: Festivalområdet åpner kl. 19.30 og stenger kl. 02.00
Lørdag: Festivalområdet åpner kl. 12.00 og stenger kl. 02.00

Aldersgrense

Der er 18 års aldersgrense både på campingen og festivalområdet. Barn under 18 år kan komme inn med følge av voksen. Den voksne skriver da under på et vergeskjema som blir å finne i inngangen. Husk legitimasjon!

Hva betaler du med?

Vi tar bankkort alle steder.

Tilgjengelighet

Audunbakken akter å gjøre sitt ypperste for at alle skal få oppleve festivalen vår, uansett om du kommer i rullestol eller du har andre spesifikke behov. Det er mye skogsterreng på Audunbakken, men det er allikevel muligheter for å komme seg inn i en rullestol.  Ta gjerne kontakt med oss hvis dette er aktuelt for deg – vi vil gjerne prøve å hjelpe deg

Hvor

Festivalområdet befinner seg i skogen rett ovenfor Disenå Idrettsplas/skole (Se veibeskrivelse og kart lenger ned). Disenå ligger i Sør-Odal kommune. 6 mil i fra Oslo. 3 mil i fra Kongsvinger.

Parkering

Alle kjøretøyer skal parkeres nede på grusbanen ovenfor Disenå Skole.

Ikke tillatt

Medbrakt alkohol og drikke er ikke tillatt. Vi har skjenkebevilling, hele festivalområdet blir gjerdet inn og blir da skjenkeområdet. På campen kan du ta med medbrakt drikke.

Under hele Audunbakken er det totalforbud mot grilling og åpen ild, grunnet skogbrannfare! Ta vare på skogen. Ta vare på hverandre. Alle har et ansvar.

Røyking

Det vil bli satt opp et par soner hvor man kan røyke. Utenfor disse sonene er det ikke lov til å røyke grunnet skogbrannfare.

Transport

Fra Audunbakken (nattbusser)

Gjennom ordningen «Trygt Hjem» i regi av Innlandet Fylkeskommune sørger vi for at dere kommer dere trygt hjem. Du betaler en egenandel på 69kr for turen.
Du betaler via Vipps. Søk opp Audunbakkenfestivalen og velg kategorien Nattbuss.

FREDAG (Avgang 02.30)

Rute 1: Audunbakken – Skarnes – Sander – Kongsvinger (E16)
Rute 2: Audunbakken – Skarnes – Sand – Austvatn – Slåstad

LØRDAG (Avgang 02.30)

Rute 1: Audunbakken – Skarnes – Galterud – Kongsvinger
Rute 2: Audunbakken – Skarnes – Sander – Kongsvinger (E16)
Rute 3: Audunbakken – Skarnes – Sand – Austvatn – Slåstad
Rute 4: Audunbakken – Ullern – Sanngrund Camping – Årnes (E16)

Avgang fra grusbanen ved Disenå Idrettsplass kl. 02.30 (begge dager)

Til Audunbakken

Vy kjører deg opp til Audunbakken
Shuttlebussen korresponder med tog til Skarnes (fra Oslo/Kongsvinger) og kjører deg helt opp til inngangen til festivalen. Shuttlebussen er helt gratis. Bussen venter på togene som ankommer stasjonen, slik at eventuelle togforsinkelser ikke skal spille noen rolle.

FREDAG
Fra Skarnes togstasjon til Audunbakken:

Tider for 2023 kommer.

LØRDAG
Fra Skarnes togstasjon til Audunbakken:

Tider for 2023 kommer.

Tog
Toget stopper dessverre ikke på Disenå, men det går tog til Skarnes. Både i fra Oslo og Kongsvinger. Fra Skarnes kan du hoppe på shuttlebussen vår opp til festivalområdet.

Mat og drikke

Audunbakken har fokus på det hjemmelagde. Det forsøker vi også å videreføre til hva du kan spise hos oss. Vi selger variert lokal mat. Som alltid blir det hjemmelaget lapskaus – i tillegg blir det Tacobowl, Audunburgern, wienerpølse og annet snacks som for eksempel Popcorn. På lørdag tilbyr vi også egg & bacon til frokost, fra kl. 11.00 – 12.30.

Som de 3 siste årene er det Karmaklubb og Disko Brewing som står for baren. Karmaklubb arranger klubbkvelder, forestillinger, paneler, visninger og masse annet – landet rundt. Målet med konseptet Karmaklubb er å feire en åpen feministisk diskurs, og utfordre språket. Kritiske refleksjoner så vel som ren joi, forankret i Karmaklubbens morphing og transcenderende praksis med mennesker som en del av reisen. Audunbakken er stolte av samarbeidet – et samarbeid som publikum også nyter godt av.

Camping

På Audunbakken kan du campe i telt, bobil eller campingvogn. Hoved-campen er på den lille fotballbanen nede på idrettsplassen. Vi klargjør også et mindre campingområde i skogen. Du finner en utekran med vann nede ved den lille fotballbanen. Campingområdet er utenfor selve festivalområdet som betyr at du kan rigge deg til med telt i god tid før festivalområdet åpner. Det serveres egg & bacon-frokost lørdag morgen inne på området kl. 11 – 12.30 (69kr).

Bobiler/Campingvogn: Kan ikke parkere eller kjøre ute på fotballbanen. Bobiler og campingvogner må plasseres rett på utsiden av fotball-banen.

Kan jeg kjøre bilen ned til teltet? Nei, det kan du ikke. Du må parkere den på parkeringsplassen.

Bål og levende flammer er ikke lov noen steder. Primus kan brukes utenfor det røde huset ved campen. Røyking? Ikke lov på campen, må gjøres på grusen utenfor det røde huset rett ved camp.

Veibeskrivelse

Fra Kongsvinger: Kjør mot Skarnes. Når du kommer til Skarnes tar du til venstre i rundkjøringa (v/ Esso). Kjør så over brua og rett fram i den første rundkjøringa etter brua. I den andre rundkjøringa etter brua tar du til høyre mot Årnes. Etter dette kjører du rett fram på samme vei (ca.6km). Følg så skilt til Audunbakkenfestivalen.

Fra Oslo: Følg skilt til Trondheim. Du kjører da på E6 mot Kløfta. Når du kommer til Kløfta tar du av til Kongsvinger (se skilt). Kjør mot Kongsvinger (E16) helt til du kommer til Skarnes (4mil). Når du kommer til Skarnes kjører du først forbi Statoil på venstre hånd, og så kommer Esso på høyre hånd. Etter Esso tar du til høyre i rundkjøringa og over brua. Kjør så over brua og rett fram i den første rundkjøringa etter brua. I den andre rundkjøringa etter brua tar du til høyre mot Årnes. Etter dette kjører du rett fram på samme vei (ca.6km). Følg så skilt til Audunbakkenfestivalen.