Når

5 – 7 august (2022)

Åpningstider

Fredag: Festivalområdet åpner kl. 18.00 og stenger kl. 02.00
Lørdag: Festivalområdet åpner kl. 12.00 og stenger kl. 02.00

Aldersgrense

Der er 18 års aldersgrense både på campingen og festivalområdet. Barn under 18 år kan komme inn med følge av voksen. Den voksne skriver da under på et vergeskjema som blir å finne i inngangen. Husk legitimasjon!

Hva betaler du med?

Vi tar bankkort alle steder.

Tilgjengelighet

Audunbakken akter å gjøre sitt ypperste for at alle skal få oppleve festivalen vår, uansett om du kommer i rullestol eller du har andre spesifikke behov. Det er mye skogsterreng på Audunbakken, men det er allikevel muligheter for å komme seg inn i en rullestol.  Ta gjerne kontakt med oss hvis dette er aktuelt for deg – vi vil gjerne prøve å hjelpe deg

Hvor

Festivalområdet befinner seg i skogen rett ovenfor Disenå Idrettsplas/skole (Se veibeskrivelse og kart lenger ned). Disenå ligger i Sør-Odal kommune. 6 mil i fra Oslo. 3 mil i fra Kongsvinger.

Parkering

Alle kjøretøyer skal parkeres nede på grusbanen ovenfor Disenå Skole.

Ikke tillatt

Medbrakt alkohol og drikke er ikke tillatt. Vi har skjenkebevilling, hele festivalområdet blir gjerdet inn og blir da skjenkeområdet. På campen kan du ta med medbrakt drikke.

Under hele Audunbakken er det totalforbud mot grilling og åpen ild, grunnet skogbrannfare! Ta vare på skogen. Ta vare på hverandre. Alle har et ansvar.

Røyking

Det vil bli satt opp et par soner hvor man kan røyke. Utenfor disse sonene er det ikke lov til å røyke grunnet skogbrannfare.

Transport

Fra Audunbakken (nattbusser)

Gjennom ordningen «Trygt Hjem» i regi av Innlandet Fylkeskommune sørger vi for at dere kommer dere trygt hjem. Du betaler en egenandel på 69kr for turen.

FREDAG (Avgang 02.30)

Rute 1: Audunbakken – Skarnes – Sander – Kongsvinger (E16)
Rute 2: Audunbakken – Skarnes – Sand – Austvatn – Slåstad

LØRDAG (Avgang 02.30)

Rute 1: Audunbakken – Skarnes – Galterud – Kongsvinger
Rute 2: Audunbakken – Skarnes – Sander – Kongsvinger (E16)
Rute 3: Audunbakken – Skarnes – Sand – Austvatn – Slåstad
Rute 4: Audunbakken – Ullern – Sanngrund Camping – Årnes (E16)

Avgang fra grusbanen ved Disenå Idrettsplass kl. 02.30 (begge dager)

Til Audunbakken

Vy kjører deg opp til Audunbakken
Shuttlebussen korresponder med tog til Skarnes og kjører deg helt opp til inngangen til festivalen. Shuttlebussen er helt gratis. Bussen venter på togene som ankommer stasjonen, slik at eventuelle togforsinkelser ikke skal spille noen rolle.

FREDAG
Fra Skarnes togstasjon til Audunbakken:

Tider for 2022 kommer.

LØRDAG
Fra Skarnes togstasjon til Audunbakken (hovedinngangen):

Tider for 2022 kommer.

Tog
Toget stopper dessverre ikke på Disenå, men det går tog til Skarnes. Både i fra Oslo og Kongsvinger. Fra Skarnes kan du hoppe på shuttlebussen vår opp til festivalområdet.

Camping

På Audunbakken kan du campe i telt, bobil eller campingvogn. Egen plass for bobiler/vogn. Vi klargjører et mindre campingområde i skogen utenfor festivalområde og i tillegg vil det være mulig å sette opp telt på den lille fotballbanen på Disenå Idrettsplass. Du finner en utekran med vann nede ved den lille fotballbanen.

Mat og drikke

Audunbakken har fokus på det hjemmelagde. Det forsøker vi også å videreføre til hva du kan spise og drikke hos oss. Vi selger variert lokal mat og som alltid serverer vi hjemmelaget lapskaus. På lørdag tilbyr vi også egg & bacon til frokost, fra kl. 11.00 – 12.30.

Veibeskrivelse

Fra Kongsvinger: Kjør mot Skarnes. Når du kommer til Skarnes tar du til venstre i rundkjøringa (v/ Esso). Kjør så over brua og rett fram i den første rundkjøringa etter brua. I den andre rundkjøringa etter brua tar du til høyre mot Årnes. Etter dette kjører du rett fram på samme vei (ca.6km). Følg så skilt til Audunbakkenfestivalen.

Fra Oslo: Følg skilt til Trondheim. Du kjører da på E6 mot Kløfta. Når du kommer til Kløfta tar du av til Kongsvinger (se skilt). Kjør mot Kongsvinger (E16) helt til du kommer til Skarnes (4mil). Når du kommer til Skarnes kjører du først forbi Statoil på venstre hånd, og så kommer Esso på høyre hånd. Etter Esso tar du til høyre i rundkjøringa og over brua. Kjør så over brua og rett fram i den første rundkjøringa etter brua. I den andre rundkjøringa etter brua tar du til høyre mot Årnes. Etter dette kjører du rett fram på samme vei (ca.6km). Følg så skilt til Audunbakkenfestivalen.