Frivilligregistreringen for Audunbakken 2023 har åpnet. Vær tidlig ute. Send inn skjemaet lenger ned her.

Å være frivillig på Audunbakken er veldig gøy og ikke minst veldig lærerikt. Vi er en intim og liten festival, så du kommer tett innpå alle fagområdene og folkene som jobber der. Du kan velge mellom mange ulike oppgaver og du får god erfaring som du kan dra nytte av senere, uavhengig av om du vil ha en jobb innenfor bransjen eller i andre bransjer.

For å være frivillig på Audunbakken får du: T-skjorte, goodie-bag, mat- og drikkebonger. Ikke minst får du anerkjennelse, vennskap, kjærlighet, eierskap, gratis festivalpass, innflytelse og selvrealisering.  Alle frivillige er forsikret gjennom Audunbakken.

Er du under 18 år, kan du allikevel komme inn på festivalen ved å jobbe som frivillig. Send inn påmeldingsskjema under så tar vi kontakt med deg for mer informasjon litt nærmere festival. Det kan ta litt tid før vi tar kontakt med deg avhengig av hvor tidlig du sender inn skjema, så ikke tvil på at vi trenger deg hvis du synes det tar litt tid. Standard lengde på en frivilligvakt på Audunbakken er 6 timer, noe som betyr at du også får masse fri i løpet av de to dagene festivalen varer.

Vi krever ingen erfaring eller forkunnskaper, men det er greit å vite slik at vi får utnyttet evt relevant erfaring på best mulig måte.

Wanna help out but don’t understand Norwegian? We’d love to have you anyway! Just send an email with the subject «Audunbakken» to solbno@gmail.com, and we’ll give you some information about the different tasks, and find a good fit for you.

Oppgaver

DELTA FORCE
Som en del av Audunbakkens Delta Force får du jobbe med det meste under festivalen, og settes inn der det trengs litt ekstra hjelp. Kanskje du kan redde en områdeleder i nøden? Denne oppgaven passer for deg som har stå på-vilje, som liker å ta i et tak, og som vil prøve ut litt forskjellig.

KIOSK
I matkiosken vår, ”Lapskaus”, serverer du blant annet nettopp hjemmelaget lapskaus til festivalgjestene våre. Utover kvelden er det særlig mange som har lyst på litt mat og alkoholfri drikke, så her trenger vi blide folk med arbeidslyst. En jobb som passer fint for deg som ikke har fylt atten enda, men som gjerne vil få med deg litt av stemningen.På lørdag serverer vi frokost til alle festivalgjestene med helgepass, og da trenger vi også noen over atten til å servere frokost og selge øl frem til baren åpner.

MERCHANDISE
Merchandise deler telt med baren, så her får du tatt del i stemningen og livet uten å måtte stå midt oppi det. Her selger du t-skjorter og forskjellige effekter fra Audunbakken og de ulike artistene.

BAR
I baren er det til tider veldig hektisk, men tilsvarende god stemning! Her vil du være en del av en fin gjeng som selger øl og andre drikkevarer til festivalgjestene. Du må være over 18 for å jobbe i baren, og det er en fordel om du kan bevare det gode humøret selv når

TRIVSELSVAKT
Trivselsvaktene våre har en skikkelig hyggelig jobb! Oppgaven din er rett og slett å gå rundt og passe på at folk har det bra, dele ut kjærligheter, og rydde litt der det trengs. Her er det selvsagt en fordel om du er en blid type.

SCENE
På og bak scenen trenger vi hjelp fra fredag formiddag til søndag ettermiddag. Alt fra opprigg og nedrigg, være stagehand mellom konserter eller jobbe med å ta vare på artistene backstage. Du trenger ingen forkunnskaper for å bli med. Om du har erfaring fra tidligere, eller har lyst til å lære mer om lyd/lys/scene, finner vi en vakt som passer for deg.

ARTISTTRANSPORT
Som artistsjåfør skal du hente og levere artister på Gardermoen, overnattingsstedet deres, og oppe på festivalområdet. Dette trenger vi hjelp til gjennom hele helga, og vi er ute etter trygge sjåfører med førerkort klasse B eller mer.

INNGANG
De som sitter i inngangen har som oppgave å ta imot publikummere og andre som skal inn på området. En kjempefin oppgave for en liten vennegjeng som vil jobbe sammen en dag og gå på festivalen sammen den andre.