Frivillig på Audunbakken

Å være frivillig på Audunbakken er veldig gøy og ikke minst veldig lærerikt. Vi er en intim og liten festival, så du kommer tett innpå alle fagområdene og folkene som jobber der. Det gjør du ikke på større festivaler. Du kan velge mellom mange ulike oppgaver og du får god erfaring som du kan dra nytte av senere.

For å være frivillig på Audunbakken får du: T-skjorte, goodie-bag, mat- og drikkebonger. Og ikke minst, du får også følgende: Anerkjennelse, vennskap, kjærlighet, fint å ha på CVen, eierskap, gratis festivalpass, innflytelse og selvrealisering.

Er du under 18 år, kan du allikevel komme inn på festivalen ved å jobbe som frivillig. Send inn skjema under, så tar vi kontakt med deg nærmere for mer informasjon. Standard lengde på en frivilligvakt på Audunbakken er 6 timer, noe som betyr at du også får masse fri i løpet av de to dagene festivalen varer.

Til høyre på siden her kan du lese litt mer om de ulike arbeidsoppgavene du kan velge i mellom. Om du ikke hører noe i fra oss med det første, ikke fortvil, vi har ikke glemt deg. Har du noen spørsmål i mellomtiden så send en e-post til frivilligsjef Siril på siril dot thesen @ gmail.com

SØKNADSKJEMA

Frivilligpåmeldingen til Audunbakken 2021 har ikke åpnet enda. Dato kommer.