Last Updated: juli 22nd, 2021

Audunbakken arrangeres som normalt over to dager 6-8 august – med fullt program, normale åpningstider og camping. Men helt normalt blir det heller ikke i år fordi det ennå er smittevernregler både vi og du må følge.

KORONAPASS / HURTIGTESTING
Du må ha grønt koronapass for å komme inn på årets Audunbakken. Vi har valgt denne løsningen for å kunne slippe inn flere folk, for å slippe å dele opp publikum i 2 adskilte kohorter og for at det skaper trygghet for alle.

  • Grønt koronapass får du hvis du er fullvaksinert eller hvis det er 3 uker siden du fikk første dose.
  • Har du rødt koronapass da du skal reise til Audunbakken må du hurtigtestes og det kan du gjøre rett utenfor festivalområde helt gratis.

Til deg som må hurtigtestes
I samarbeid med Lege 1 setter vi opp en teststasjon nedenfor festivalområdet. Testen er helt gratis og du får svar i løpet av 20 min. Prøven tas kun ytterst i nesen, ikke langt oppi. Vår teststasjon er åpen i tidsrommet:

17.30 – 20.30 (fredag)
12.30 -17.30 (lørdag).

Er testen negativ blir koronapasset grønt og du kan gå til inngangen. For de som må ta hurtigtest for å få grønt koronapass så er koronapasset kun gyldig i 24 timer. Det vil si at for de som har festivalpass og skal være der både fredag og lørdag må teste seg begge dagene.

Til deg som allerede har grønt koronapass
Har du allerede et grønt koronapass da du skal til Audnbakken kan du gå rett til inngangen uten å måtte teste deg.

HUSK! Du må fremvise både legitimasjon og koroanapass på vei inn på festivalen. Både billett og koronapass må scannes da du kommer.

Mer info om koronapass her:
Slik bruker du koronasertifikatet
Om koronasertifikatet

BEGRENSNING PÅ ANTALL PUBLIKUMMERE
For å opprettholde og tilrettelegge for kravet om 1-meters avstand så har vi kun lagt ut 400 billetter for salg. Vi anbefaler deg derfor å kjøpe billetter på Ticketmaster så raskt som mulig.

GENERELLT SMITTEVERN
– Vi har rutiner for hyppig desinfisering og renhold
– Hold deg hjemme hvis du har symptomer
– Hold avstand til personer utenfor din kohort
Påbudt med munnbind på shuttlebussene og nattbussene vi har satt opp.

Det skal bli så deilig med festival, igjen!