Last Updated: juli 31st, 2021

Smittevern og koronapass på Audunbakken

Audunbakken arrangeres som normalt over to dager 6-8 august – med fullt program, normale åpningstider og camping. Men helt normalt blir det heller ikke i år fordi det ennå er smittevernregler både vi og du må følge.

KORONAPASS / HURTIGTESTING
Det kreves grønt koronapass for å komme inn på årets Audunbakken. Vi har valgt denne løsningen for å kunne slippe inn flere folk, for å slippe å dele opp publikum i 2 adskilte kohorter og for at det skaper trygghet for alle.

Det er 3 måter du kan få gyldig koronapass på?

  • Du har fått første dose vaksinedose for minimum 3 uker siden. Eller er fullvaksinert.
  • Du er immun etter å ha hatt Covid-19 i løpet av de siste 6 månedene
  • Du har tatt og fått resultatet av en negativ test som ikke er eldre enn 24 timer (Gratis hurtigtest får du på Audunbakken. Les om dette lenger ned i saken)

HVORDAN SJEKKES KORONASERTIFIKATET?
Når du skal inn på festivalen må du logge deg inn på helsenorge.no eller bruke Helsenorge-appen for scann av ditt koronasertifikat.

Det er viktig at du på forhånd logger deg inn på helsenorge.no og sjekker status på ditt koronapass, om det er grønt eller rødt. Det er også veldig fint hvis du logger deg inn helsenorge.no mens du står i køen og har koronapasset klart for skanning.

Har du ikke smartphone eller mulighet til å bruke appen, må du ha med utskrift av ditt koronasertifikat.

TIL DEG SOM MÅ HURTIGTESTES
I samarbeid med Lege 1 setter vi opp en teststasjon nedenfor festivalområdet. Testen er helt gratis og du får svar i løpet av 20 min. Prøven tas kun ytterst i nesen, ikke langt oppi.

Vår teststasjon er åpen i tidsrommet:

17.30 – 20.30 (fredag)
12.30 -17.30 (lørdag).

Er testen negativ blir koronapasset grønt og du kan gå til inngangen. For de som må ta hurtigtest for å få grønt koronapass så er koronapasset kun gyldig i 24 timer. Det vil si at for de som har festivalpass og skal være der både fredag og lørdag må teste seg begge dagene.

TIL DEG SOM ALLEREDE HAR GRØNT KORONAPASS
Har du allerede et grønt koronapass da du skal til Audnbakken kan du gå rett til inngangen uten å måtte teste deg.

HUSK! Du må fremvise både legitimasjon og koroanapass på vei inn på festivalen. Både billett og koronapass må scannes da du kommer.

Mer info om koronapass her:
Slik bruker du koronasertifikatet
Om koronasertifikatet

BEGRENSNING PÅ ANTALL PUBLIKUMMERE
For å opprettholde og tilrettelegge for kravet om 1-meters avstand så har vi kun lagt ut 400 billetter for salg. Vi anbefaler deg derfor å kjøpe billetter på Ticketmaster så raskt som mulig.

GENERELLT SMITTEVERN
– Vi har rutiner for hyppig desinfisering og renhold
– Hold deg hjemme hvis du har symptomer
– Hold avstand til personer utenfor din kohort
Påbudt med munnbind på shuttlebussene og nattbussene vi har satt opp.

Det skal bli så deilig med festival, igjen!

FAQ

Jeg må hurtigtestes før inngang, betyr det at jeg ikke kan gå ut av festivalområdet etter testen?
Neida, det eneste vi bryr oss om er at du har grønt koronapass da du innløser billetten din. Du kan gå inn og ut av festivalområdet som du vil.

Etter at jeg har testet meg og fått negativt svar – må jeg gå rett til inngangen og løse inn billetten da?
Nei det trenger du nødvendigvis ikke. Det eneste vi bryr oss om er at du har grønt koronapass da du løser inn billetten din. Hva du gjør i mellomtiden legger vi oss ikke oppi, men oppfordrer alle til å følge nasjonale retningslinjer for smittevern.