FESTIVALPASS

Opplev hele helga på Audunbakken.

600kr

Kjøp billetter

LØRDAGSPASS

Opplev lørdagen på audunbakken

500kr

Kjøp billetter

Vi anbefaler deg å kjøpe billetter så raskt som mulig for å være sikret billett. Det må dessverre bli begrensinger på antall besøkende vi kan slippe inn også i år, men fordi vi nå har et større område å boltre oss på har vi lagt ut 400 billetter for salg  Her er det første mann/kvinne til mølla. Skulle noe helt uventet skje hva angår smitteutbrudd eller nedstengning, slik at vi blir nødt til å avlyse kan billetten overføres til 2022 eller få den refundert.

Se forøvrig her for mer utfyllende informasjon om hvilke smittevernsregler som gjelder på Audunbakken i år.

Salget av billetter på Ticketmaster stopper 1 time før dørene åpner (Kl. 17 fredag og kl. 11 lørdag). Kjøpte billetter byttes til armbånd i inngangen da du kommer. Se forøvrig under info for ytterligere praktisk informasjon. Det er ennå usikkert om vi legger ut eventuelle ledige billetter i døra grunnet smittevern-tiltak. Skulle det bli aktuelt vil billettene uansett ha en høyere pris.  Festivalpass: 800kr, Lørdagspass: 700kr og Fredagspass: 400kr.

Kulturkort

Har du kulturkort og er mellom 18 og 21 år får du kjøpt billetter i døra til halv pris. Festivalpass til halv pris (300 kr), dagspass lørdag til halv pris (250 kr), og dagspass fredag til halv pris (150 kr).

OBS! Vi har et begrenset antall kulturkort-billetter, så møt opp tidlig. Kulturkort-billetter er kun mulig å kjøpe i døra under festivalen.

OBS 2! Kulturkort og ID-kort må vises ved kjøp eller billettkontroll. Det holder ikke lenger med kun ID. Kulturkortet er et kort for ungdommer fra 16-21. Kortet gir rabatt på mange forskjellige kulturaktiviteter i hele Hedmark. Og det er gratis! Mere info om Kulturkortet finner du her: http://kulturkorthedmark.no

Presse/akkreditering

Vi vil veldig gjerne få besøk av pressen. Det er dog et krav at det faktisk blir rapportert fra festivalen og at artikler/reportasjer fra Audunbakken blir publisert i forkant/etterkant. Ta kontakt med festivalsjef Audun på audun.hansen @ audunbakken dot com