FESTIVALPASS

Opplev hele helga på Audunbakken.

600kr

Kjøp billetter

LØRDAGSPASS

Opplev lørdagen på audunbakken

500kr

Kjøp billetter

FREDAGSPASS

Opplev fredagen på Audunbakken

300kr

Kjøp billetter

Vi refunderer selvfølgelig kjøpte billetter dersom situasjonen skulle endre seg. Vi oppfordrer sterkt at du kjøper billetter på ticketmaster – for å være sikret billett, men også grunnet eventuell smittesporing.

Salget av billetter på Ticketmaster stopper 1 time før dørene åpner. Kjøpte billetter byttes til armbånd i inngangen da du kommer. Se forøvrig under info for ytterligere praktisk informasjon. Det er ennå usikkert om vi legger ut eventuelle ledige billetter i døra grunnet smittevern-tiltak. Skulle det bli aktuelt vil billettene uansett ha en høyere pris.  Festivalpass: 800kr, Lørdagspass: 700kr og Fredagspass: 400kr.

Kulturkort

Har du kulturkort og er mellom 18 og 21 år får du kjøpt billetter i døra til halv pris. Festivalpass til halv pris (300 kr), dagspass lørdag til halv pris (250 kr), og dagspass fredag til halv pris (150 kr).

OBS! Vi har et begrenset antall kulturkort-billetter, så møt opp tidlig. Kulturkort-billetter er kun mulig å kjøpe i døra under festivalen.

OBS 2! Kulturkort og ID-kort må vises ved kjøp eller billettkontroll. Det holder ikke lenger med kun ID. Kulturkortet er et kort for ungdommer fra 16-21. Kortet gir rabatt på mange forskjellige kulturaktiviteter i hele Hedmark. Og det er gratis! Mere info om Kulturkortet finner du her: http://kulturkorthedmark.no

Presse/akkreditering

Vi vil veldig gjerne få besøk av pressen. Det er dog et krav at det faktisk blir rapportert fra festivalen og at artikler/reportasjer fra Audunbakken blir publisert i forkant/etterkant. Ta kontakt med festivalsjef Audun på audun.hansen @ audunbakken dot com