Vår kjære hovedsponsor Odal Sparebank

Odal Sparebank har vært vår hovedsponsor i over 4 år og det er ikke uten grunn. Audunbakken og Odal Sparebank har mye til felles. Vi brenner for Odalen og lokalsamfunnet, vi er lojale, jobber for lokal vekst og er frittstående. Odal Sparebank legger ikke ned kontorer. De ønsker de personlige møtene. Sammenligner vi med oss selv og måten vi har vært trofaste med vår hjemmesnekra profil, så er vi begge stolte og vi ser betydningen det har av å være trofaste.

Fra 1877 til i dag, uten avbrudd, har Odal Sparebank vært den personlige, hjelpsomme og pålitelige banken for vanlige folk. I Odal Sparebank møter du fortsatt ekte banksmil fra ekte mennesker. Banken har fire kontorer – Sand, Skarnes, Kongsvinger og Kløfta – 45 ansatte og vel 7,2 milliarder kroner i forvaltningskapital. Odal Sparebank er en frittstående bank med sterk lokal forankring. Vi arbeider for lokal vekst og utvikling, både i næring, kultur og idrett.

Enestående innsats. Takk!

Etter å ha arrangert snart 20 festivaler er det ufattelig mange å takke. Det er mange som har stilt opp for oss. Dere vet hvem dere er og vi er evig takknemlige. Men det er noen som alltid har vært der, som år etter år stiller opp og legger ned timer på timer for Audunbakkken.

Torill Dammen – lapskauskoker
Den hjemmelagde lapskausen vi har servert siden 2004 gjør seg ikke sjøl. Toril lager over 100 liter lapskaus til oss og til dere hvert eneste år. Helt utrolig og vi er så glad i deg.

Laila Hansen m/Liv Wenche, Line og Erik
Mor til festivalsjef Audun har vært med siden 2004 og har lagt ned utallige timer for Audunbakken. Sammen med Auduns søster Line og hans tante Liv lager de all maten som artistene får servert og står selv for servering. Ikke nok med det så har de etter det stått i hovedinngangen til langt på natt. Med andre ord så står de på fra morgen til midt på natta. Det har de gjort hvert eneste år siden 2004. I tillegg til dette var det også Laila som stod for festivalregnskapet i mange år. Vi er så glad i dere.

Eva Monsen
Eva har vært frivillig på Audunbakken hvert eneste år siden 2004. Det er vi utrolig takknemlige for. Vi er så glad i deg.

Gøran Børli
Gøran stiller alltid opp for oss når vi spør om snekkerhjelp. Din innsats er uvurdelig for oss. Vi er så glad i deg.

Sponsorer og støttespillere

Maarud AS gir oss pengebidrag og det har de gjort i mange år. Retura sponser oss med en avfallscontainer. Seran Amund Nygård gir oss gratis domeneplass til vår hjemmeside. Eurospar Skarnes sponser oss med frukt & grønt hvert eneste år og vi har et godt samarbeid på innkjøp av mat/drikke. Hageland Skarnes gir oss blomster hvert år slik at vi får pyntet på området.

De beste grunneierne

Det er to grunneiere å takke for at Audunbakken kan arrangeres og det er Sigvart Pran og Disenå Idrettslag. Tusen takk for at vi får lov til å arrangere Audunbakken på deres eiendom.