Project Description

The Anti-Music Bonanza

Foto: Christer Bell

The Anti-Music Bonanza spilte for første gang på Audunbakken tidlig søndag morgen i 2007. Det var da Bonanazan bestemte seg for å vekke publikummet med å tømme et brannslokningsapparat utover området. Siden den gang har de spilt på Audunbakken hvert eneste år. I 2020 blir det FJORTENDE(!) gangen Bonanzan spiller country&western-boogierock hos oss. Planen var aldri at de skulle bli et fast innslag, men tilfeldigheter gjorde det til at vi booket de året etter i 2008, i 2009 spilte de i bakken og da var det i grunn avgjort – Bonanzan måtte spille på Audunbakken hvert eneste år.

I år blir det ekstra spesielt med tanke på at årets utgave av Audunbakken blir den siste på toppen av det nedlagte grustaket på Disenå. Bonanzan blir garantert med på flyttelasset og  blir å se på Audunbakken 2021 også, men en epoke er over og bonanza har vært en stor del av den alle de årene de har spilt oppe skauen på toppen av grustaket.

The Anti-Music Bonanza får æren av å avslutte alt på grustaket og er rett og slett siste artist som spiller på den scena. Det blir boogie, western og tårer om hverandre.