Project Description

Fifi von Tassel, Salty, Phoenix D´vine & Novelty Starr

Burlesk på Audunbakken har vel blitt en tradisjon på Audunbakken nå. Derfor var det en selvfølge at det også måtte være det når vi runder av oppi grustaket. De siste årene har burlesk vært et fast innslag i teltscenen fredag kveld, men i år blir det burlesk på hovedscenen på lørdag.

Disse tre artistene er en sentral del av det norske burlesquemiljøet, og serverer et variert og underholdende show Audunbakkenfestivalen verdig.

Fifi von Tassel
Fifi von Tassel så dagens lys i 2013, og har siden den gangen gjort seg kjent både i inn-, og utland. Hun er ikke redd for å provosere, og har med sine flørtende og humoristiske, men likevel feministiske acts, skapt overskrifter i de største avisene her til lands, vunnet priser for sin signaturact, og kastet klærne i beste sendetid på TV2 opptil flere ganger.

Fifi von Tassel er levende opptatt av kroppspositivisme, og dette ligger også til grunne for de fleste av hennes acts, der hun tar opp temaer som kroppspress, sexisme og med det, forventningene rundt kvinnekroppen.
Vi lever i en tid der det er verre å være tjukk enn slem, og det viktigste er å passe inn i den samme a4-ramma som alle andre. Fifi von Tassel ønsker å vise at man kan være lykkelig og glad i kroppen sin uavhengig av kroppsfasong, og er klar til å overbevise deg om nettopp det.

Salty
Norways new drag superstar

Phoenix D´vine
Phoenix D’vine is a Norwegian burlesque producer and performer based in Oslo. She started her burlesque career in 2013. Her degree in theater have made her focus on the more theatrical aspects of burlesque and she’s focused on making acts with a purpose.

Novelty Starr
Who is this beautiful and mysterious Miss Starr? Nobody knows. Miss Novelty Starr can tranform into anyone you want her to be, and so far we have seen this glamorous transformation genius as Jessica Rabbit, frustrated houswife and Marilyn Monroe. What will come next…?