Aktuelt2017-12-28T17:38:11+01:00

Aktuelt

Audunbakken-kveld i Oslo

Vi inntar hovedstaden fredag 28. september. Sammen med Ly på Grünerløkka åpner vi dørene til Audunbakken-kveld i hovedstaden! Få med deg den unike historien til Norges mest sjarmerende festival. Fotograf Christer Bell viser bilder frå årets festival og det blir premiere på årets aftermovie. Lad opp til quiz hvor vinneren får et festivalpass til neste års festival og gå ikke glipp av merch fra alle årene Audunbakken har eksistert. Ta med deg vennegjengen og kom på kanskje hovedstadens mest sjarmerende kveld.

søndag, 26 august, 2018|

Tusen takk!

Foto: Asle Rånå

Audunbakken vil alltid at alle skal ta vare på hverandre, men for at Audunbakken skal leve er det også en haug mennesker som tar vare på oss. Derfor en stor takk og masse kjærlighet til våre sponsorer Maarud Potetgull, Kurér Grafisk AS og Apotek 1 Skarnes med hovedsponsor Odal Sparebank i spissen. Takk til Eurospar Skarnes og KBE for godt samarbeid, grunneiere og Hageland for blomster. Takk til Toril Dammen for verdens beste lapskaus og eminente Laila Hansen & Co. for matlaging til artistene. Og et stort high five til alle frivillige, publikum, artister og alle andre som har hjulpet oss og bidratt. Dere tar vare på oss og det er vi evig takknemlig for.

fredag, 10 august, 2018|

Info om billetter

Her er viktig info til alle som skal kjøpe billett.

Salget av billetter på Ticketmaster stopper 1 time før dørene åpner. Det betyr at for fredagspass og festivalpass så stenger salget på Ticketmaster fredag 3. august kl. 17.00. For lørdagspass så stenger salget på Ticketmaster lørdag 4. august kl. 11.00. Etter dette legges tilgjengelige billetter ut i døra, men i døra koster det mer.

Det koster deg mer å kjøpe billetter i døra, så vi ANBEFALER at at du kjøper dine billetter på Ticketmaster på forhånd.

Billettene viser du i inngangen da du kommer og du får da et armbånd og stempel på hånda.

Vi gleder oss til å se deg!

fredag, 3 august, 2018|
Load More Posts