Last Updated: mars 4th, 2022

I 2022 feirer Audunbakken 20-års jubileum. Tenk det a! Det hadde vi ikke trodd da vi starta opp i hagen til Mamman og Pappan til Audun i 2003. Audunbakken er som så mange vet drevet på dugnad og frivillighet og hvert år ofrer vi ferie og fritid for å snekre sammen Audunbakken. Vi er derfor meget stolte over at festivalen i dag står sterkere enn noen gang. Vi hadde NULL kunnskap da vi startet opp i 2003 – i dag har vi opparbeidet oss masse kunnskap rundt det å arrangere en festival, men fortsatt er visjonen vår at det profesjonelle skal synes i minst mulig grad. Noe av det vi er mest stolte av er at vi på tross av at vi er en relativt liten festival sammenlignet med mange andre så har vi opparbeidet oss et solid navn og merkevare i musikknorge – med en gjennomført profil vi har vært trofaste mot hele veien.

Belønningen og beviset kom i 2021 da selveste NRK TV besøkte oss og produserte et 40 minuters program om Audunbakken. Programmet kan du se her: https://tv.nrk.no/se?v=MKDU50000521&t=10s

Vi gleder oss feire jubileum!. Sammen med med publikum og artistene skal vi lage en heidundranes feiring av Audunbakken 5-7 august 2022.