Om Audunbakken2018-08-16T22:40:53+01:00

Om Audunbakken

Audunbakkenfestivalen ble stiftet som forening i 2004, året etter at første festival ble arrangert i 2003. Audunbakken er en idealistisk musikk- og kunstfestival som blir arrangert på Disenå i Sør-Odal første helga i august hvert år. Festivalområdet ligger dypt inn i skogen,  på toppen av et nedlagt grustak, omslynget av gran, furu og bjørk.

Vi er tro mot vår hjemmesnekra profil og det innebærer, blant annet, at all infrastruktur bygger vi opp selv og at vi har et reklamefritt festivalområde. Vi har fokus på kvalitet og profesjonalitet, men målet er at det skal synes minst mulig utenpå. Vi er kjent for å være en særegen, intim, hjemmekoselig festival og at vi byr på noe som er unikt i festivalsammeng i Norge. Anbefaler å se på mini-dokumentaren under her, den ble laget i forbindelse med Audunbakken 2012.

Audunbakkenfestivalen drives og arrangeres av et 2o-talls faste personer i henholdsvis styret og i ulike fagkomiteer. Audunbakken lager ikke bare festival, men vi startet også opp markedingsføringsprosjektet I Love Odalen.

Vi er Norges mest sjarmerende festival. Mener nå vi da.

2005 – Da vi forstod at vi hadde laget en festival

Det var vel først etter festivalen i 2004 at det gikk opp for oss at Audunbakken hadde muligheter for å bli en ordentlig musikkfestival. Det hele ble litt mer seriøst dette året og vi skjønte at dette var noe å satse på. Vi søkte om penger og sponsorer og til slutt førte dette til at vi hadde råd til å betale vårt aller første honorar for et kjent band, Silver. Superfamily som i årene etter ble veldig kjente spilte gratis. Dette året kom det over 600 besøkende og alt hadde fort blitt mye større enn vi egentlig hadde tenkt. Vi ble også dette kåret til norges tredje beste festival på Norsk Rockforbunds festivalseminar i Bergen.