Info2019-10-13T21:24:41+01:00

Alt du trenger å vite

NÅR

Fredag 7. august til søndag 9. august (2020)

ÅPNINGSTIDER

Festivalområdet
Fredag: 18.00 – 02.00
Lørdag  12.00 – 02.00

Festivalcampen åpner kl. 18.00 på fredag og kl. 12.00 på lørdag for de med lørdagspass.

Billetter byttes til armbånd i inngangen, som åpner 18.00 fredag og 12.00 på lørdag. På fredag vil inngangen være oppe ved festivalområdet, mens den på lørdag blir å finne nederst i bakken ved parkeringsplassen.

ALDERSGRENSE

Der er 18 års aldersgrense både på campingen og festivalområdet. Barn under 18 år kan komme inn med følge av voksen. Den voksne skriver da under på et vergeskjema som blir å finne i inngangen.

Festivalområdet har et lite atskilt område (Granbar) med 21 års aldersgrense, hvor det serveres drinker og akevitt. Husk legitimasjon!

HVA BETALER DU MED?

Vi oppfordrer alle til å betale med bankkort. Vi tar bankkort alle steder.

HVOR

Festivalen blir arrangert på toppen av det nedlagte grustaket på Disenå. Festivalområdet befinner seg i skogen ovenfor Disenå Idrettsplass/skole (Se veibeskrivelse og kart lenger ned). Disenå ligger i Sør-Odal kommune. 7 mil i fra Oslo. 3 mil i fra Kongsvinger.

IKKE TILLATT

Medbrakt alkohol og drikke er ikke tillatt. Vi har skjenkebevilling og hele festivalområdet blir gjerdet inn og blir da skjenkeområdet, så du kan kjøpe deg drikke og ta med deg på konsert eller slå deg ned i en av sofaene rundt omkring. De som skal campe og sove i skogen, og ønsker å ha med seg medbrakt drikke må komme før kl. 21.00 for å få drikke med seg inn. Fra klokka 21.00 er det ikke lenger lov å ta med seg medbrakt drikke inn gjennom hovedinngangen.

Under hele Audunbakken er det totalforbud mot grilling og åpen ild. Til tross for at skogbrannfaren i år ikke er så stor som i fjor, så setter vi også i år opp en egne røyke-soner. Det er derfor forbudt å røyke utenfor disse sonene. All røyking skal foregå innenfor røykesonene og sneipen skal kastes i tønnene med vann.  Ta vare på skogen. Ta vare på hverandre.

PARKERING

Alle kjøretøyer må parkeres nede på Grusbanen v/hovedinngang. Det er forbudt å kjøre bil opp til festivalområdet. Dette gjelder også taxier og de som sover i telt. Det er heller ikke lov til å kjøre opp telt o.l i bil for å slippe å bære.  Det er kun artister og arrangører som får lov til å kjøre opp til festivalområdet.

Toaletter

Deler av Øktnergjengen spikra opp de første toalettene i 2004. Disse nydelige utedassene har fulgt oss oss siden. Vi ønsker ikke plastdasser på Audunbakken.

Transport

TIL AUDUNBAKKEN

Shuttle-buss opp til Audunbakken både fredag og lørdag
Shuttlebussen korresponder med tog til Skarnes og kjører deg helt opp til inngangen til festivalen. Shuttlebussen er helt gratis. Bussen venter på togene som ankommer stasjonen, slik at eventuelle togforsinkelser ikke skal spille noen rolle. .

FREDAG
Fra Skarnes togstasjon til Audunbakken (hovedinngangen):

Fra Skarnes togstasjon til Audunbakken Kl. 17.08 (Korresponderer med tog fra Oslo)
Fra Skarnes togstasjon til Audunbakken Kl. 18.08 (Korresponderer med tog fra Oslo)
Fra Skarnes togstasjon til Audunbakken Kl. 16.48 (Korresponderer med tog fra Kongsvinger)
Fra Skarnes togstasjon til Audunbakken Kl. 17.49 (Korresponderer med tog fra Kongsvinger)

LØRDAG
Fra Skarnes togstasjon til Audunbakken (hovedinngangen):

Fra Skarnes togstasjon til Audunbakken Kl. 15.08 (Korresponderer med tog fra Oslo)
Fra Skarnes togstasjon til Audunbakken Kl. 17.08 (Korresponderer med tog fra Oslo)
Fra Skarnes togstasjon til Audunbakken Kl. 19.08 (Korresponderer med tog fra Oslo)
Fra Skarnes togstasjon til Audunbakken Kl. 15.46 (Korresponderer med tog fra Kongsvinger)
Fra Skarnes togstasjon til Audunbakken Kl. 17.49 (Korresponderer med tog fra Kongsvinger)
Fra Skarnes togstasjon til Audunbakken Kl. 19.45 (Korresponderer med tog fra Kongsvinger)

Tog
Toget stopper dessverre ikke på Disenå, men det går tog til Skarnes. Både i fra Oslo og Kongsvinger. Fra Skarnes kan du hoppe på vår gratis shuttle-buss opp til festivalområdet.

FRA AUDUNBAKKEN

Nettbuss/Vy kjører deg hjem
Vi benytter oss av den flotte ordningen som Hedmark Fylkeskommune har. Er du mellom 18-22 år får du skyss hjem fra Audunbakken for 69 kroner. Det er 52 seters busser. Betaling MÅ foretas gjennom Vipps og kvittering for kjøp vises bussjåfør ved påstigning.
Trykk «kjøp og betal», søk opp Audunbakkenfestivalen og velg varen «Trygt hjem for 69kr».

Avgang kl. 02.30 i fra grusbanen nede ved hovedinngangen. (Gjelder både natt til lørdag og natt til søndag).

FREDAG
Rute 1: Audunbakken – Skarnes – Sander – Kongsvinger (E16)
Rute 2: Audunbakken – Skarnes – Sand – Austvatn – Slåstad

LØRDAG
Rute 1: Audunbakken – Skarnes- Galterud – Kongsvinger
Rute 2: Audunbakken – Skarnes – Sander – Kongsvinger (E16)
Rute 3: Audunbakken – Skarnes – Sand – Austvatn – Slåstad
Rute 4: Audunbakken – Skarnes – Ullern – Årnes

Veibeskrivelse

Fra Kongsvinger: Kjør mot Skarnes. Når du kommer til Skarnes tar du til venstre i rundkjøringa (v/ Esso). Kjør så over brua og rett fram i den første rundkjøringa etter brua. I den andre rundkjøringa etter brua tar du til høyre mot Årnes. Etter dette kjører du rett fram på samme vei (ca.6km). Følg så skilt til Audunbakkenfestivalen.

Fra Oslo: Følg skilt til Trondheim. Du kjører da på E6 mot Kløfta. Når du kommer til Kløfta tar du av til Kongsvinger (se skilt). Kjør mot Kongsvinger (E16) helt til du kommer til Skarnes (4mil). Når du kommer til Skarnes kjører du først forbi Statoil på venstre hånd, og så kommer Esso på høyre hånd. Etter Esso tar du til høyre i rundkjøringa og over brua. Kjør så over brua og rett fram i den første rundkjøringa etter brua. I den andre rundkjøringa etter brua tar du til høyre mot Årnes. Etter dette kjører du rett fram på samme vei (ca.6km). Følg så skilt til Audunbakkenfestivalen.

Ta vare på hverandre. Ta vare på skogen.