Hjelpe til?

Å være frivillig på Audunbakken er veldig gøy, og ikke minst veldig lærerikt. Vi er en intim og liten festival, så du kommer tett innpå alle alle fagområdene og folkene som jobber der. Det gjør du ikke på større festivaler. Du kan velge mellom mange ulike oppgaver og du får fin erfaring som du kan dra nytte av senere.

For å være frivillig på Audunbakken får du: T-skjorte, goodie-bag, mat- og drikkebonger. Og ikke minst, du får også følgende: Anerkjennelse, vennskap, kjærlighet, fint å ha på CVen, eierskap, gratis festivalpass, innflytelse, selvrealisering.

Er du under 18 år, kan du allikevel komme inn på festivalen, ved å jobbe som frivillig. Send inn skjema under, så tar vi kontakt med deg nærmere for mer informasjon. Du kan velge mellom mange ulike fagfelt (Se nedtrekksmeny i skjema under). Standard lengde på en frivilligvakt på Audunbakken er 6 timer, noe som betyr at du også får masse fri.

.

_MG_9657
_MG_9641

Arbeidsoppgaver

Delta Force

Som en del av Audunbakkens Delta Force får du jobbe med det meste under festivalen, og settes inn der det trengs litt ekstra hjelp. Kanskje du kan redde en områdeleder i nøden? Denne oppgaven passer for deg som har stå på-vilje, som liker å ta i et tak, og som vil prøve ut litt forskjellig.

Kiosk

I matkiosken vår, ”Lapskaus”, serverer du blant annet nettopp hjemmelaget lapskaus til festivalgjestene våre. Utover kvelden er det særlig mange som har lyst på litt mat og alkoholfri drikke, så her trenger vi blide folk med arbeidslyst. En jobb som passer fint for deg som ikke har fylt atten enda, men som gjerne vil få med deg litt av stemningen.
På lørdag serverer vi frokost til alle festivalgjestene med helgepass, og da trenger vi også noen over atten til å servere frokost og selge øl frem til baren åpner.

Merchandise

Merchandise deler telt med baren, så her får du tatt del i stemningen og livet uten å måtte stå midt oppi det. Her selger du t-skjorter og forskjellige effekter fra Audunbakken og de ulike artistene.

Bar

I baren er det til tider veldig hektisk, men tilsvarende god stemning! Her vil du være en del av en fin gjeng som selger øl og andre drikkevarer til festivalgjestene. Du må være over 18 for å jobbe i baren, og det er en fordel om du kan bevare det gode humøret selv når

Trivselsvakt

Trivselsvaktene våre har en skikkelig hyggelig jobb! Oppgaven din er rett og slett å gå rundt og passe på at folk har det bra, dele ut kjærligheter, og rydde litt der det trengs. Her er det selvsagt en fordel om du er en blid type.

Scene

På og bak scenen trenger vi hjelp fra fredag formiddag til søndag ettermiddag. Alt fra opprigg og nedrigg, være stagehand mellom konserter eller jobbe med å ta vare på artistene backstage. Du trenger ingen forkunnskaper for å bli med. Om du har erfaring fra tidligere, eller har lyst til å lære mer om lyd/lys/scene, finner vi en vakt som passer for deg.

Artisttransport

Som artistsjåfør skal du hente og levere artister på Gardermoen, overnattingsstedet deres, og oppe på festivalområdet. Dette trenger vi hjelp til gjennom hele helga, og vi er ute etter trygge sjåfører med førerkort klasse B eller mer.

Inngang

De som sitter i inngangen har som oppgave å ta imot publikummere og andre som skal inn på området. En kjempefin oppgave for en liten vennegjeng som vil jobbe sammen en dag og gå på festivalen sammen den andre.

Wanna help out but don't understand Norwegian?

We’d love to have you anyway! Just send an email with the subject «Audunbakken» to siril.thesen at gmail.com, and we’ll give you some information about the different tasks, and find a good fit for you.