Venner2018-07-14T22:33:17+00:00

Project Description

Venner

Foto: Leikny Havik Skjærseth

Har du ingen Venner? Synd for deg. Nå har du sjansen. Enten du er arbeidsledig og bruker dagene på å telle fliser på baderomsgulvet, eller jobben din går ut på å prøve å la være å kvele alle kundene dine med de jævla plastposene, kan det være godt å ha noen Venner å prate med – selv om de kanskje ikke har svaret på alt.

Venner har i løpet av de snart fire årene de har spilt sammen, spilt inn og gitt ut et selvtitulert album, gitt ut fire singler, to musikkvideoer og spilt en lang rekke med konserter de siste årene. De vant Ladehammerslaget 2016, og har som en følge spilt på Ladehammerfestivalen 2016 og 2017. De har spilt på Byscenen under The Aller Værstes tributekonsert, Kjerringråkk i Bodø, og varmet opp for Biru Baby på Samfundet under Isfit 2017.  For tiden jobber de med materiale til deres neste album som kommer ut i løpet av høsten i formatet konseptalbum som vil bli sluppet høsten 2018. 

 «Venners sett med støyete og alternativ prog-rock fikk meg til å tvile på menneskeheten og meg selv… De var en fryd for både øynene og ørene. I alle fall i den grad jeg kunne tro det jeg så og hørte. »
– musikknyheter.no 

 «Venner er komplekst, drivende, rart, og jævlig tøft!»
– Chris Erichsen, The Aller Værste 

 «(…) det var vanskelig å forutse hva jeg hadde i vente, men jeg ble regelrett slått i bakken av hvor ufattelig bra det var. Det var rå energi, nifs stemning, høyt volum og sinnsykt fet musikk.»
– Dusken.no