Thulsa Doom2018-02-03T00:48:39+00:00

Project Description

Thulsa Doom

For et par år siden fant originalbesetningen sammen igjen i øvingslokalet og på scenen. Og det er med ære og ydmykhet vi ønsker de velkommen til grustaket i sommer!

For mens bandet har vært helt stille har platene fortsatt å sanke kjærlighet fra stadig nye tilhengere.

Thulsa Doom startet som et temmelig sjangerbevisst stonerrockband med hissig vokalist, men utviklet seg snart til et band som spilte flere forskjellige former for tung rock, og noen former for ikke så tung rock. Plata «…and then take you to a place where jars are kept» ble nominert til Spellemann i Rock og Alarmprisen i Metal uten at noen syntes det var rart. Og mens Thulsa Doom gjorde ingen ting i ti år, var det stadig flere som hørte på platene.

På sine turer til vestland, østland og midt-Norge de siste årene har bandet fått møte stappfulle lokaler med folk som synger seg gjennom hele konserter og vil klemme/kline etterpå, rimelig velfungerende Thulsa-cover-band, fullvoksne menn som gråter, 2 ganger brølende Rockefeller, festivalkjærlighet, bergensere, kø fra Last Train og
langt ut på Karl Johan og et helt vanvittig omfangsrikt salg av bandeffekter.

Slike ting gjør inntrykk. Derfor lager Thulsa Doom nye låter. Det var ikke vanskelig å komme i gang, Thulsa Doom klødde i fingra.
Det finnes riff du ikke har hørt før, det finnes ting ingen andre har sunget, og du skal få det på en måte som ingen andre kan gjøre det.

Bandets comeback-album fikk navnet «A Keen Eye for the Obvious», er bandets fjerde albumutgivelse og  var på plass i butikkhyllene 22. september.

«La oss bare si det med en gang – glitrende!!»
– Dagbladet

«..de breieste stoner-riffene som noen gang er hørt her i landet, alltid med en melodisk klo i bunn. Spill høyt!» 
– VG

Sjekk ut låta «Consider Me» her også ses vi i skogen!