Myllargutens Gammaldansorkester2019-10-13T21:29:10+02:00

Project Description

Myllargutens Gammaldansorkester

Dette her i teltet på lørdag blir intet annet enn nydelig! Samme kveld, men også tidligere på kvelden spiller de i bakken.

«Det er ikke lett å definere Myllargutens gammaldansorkester. Er dette en sekt? Er det en folkebevegelse? Eller er det faktisk et gammeldansorkester? En ting er sikkert – det er fryktelig moro!» – Richard Burgess

Myllargutens gammaldansorkester (MGO) feirer sitt 5-årsjubileum i 2019! I løpet av disse årene har det blitt to plateutgivelser (vol.1 og vol.2), turneer i inn- og utland, og utallige timer med jam og god stemning. MGO lever sitt eget liv: mange glade musikanter har vært innom, reist videre og kommet tilbake, og mange har kommet til. Besetningen i 2019 er dermed en god blanding av gamle travere og nye entusiaster.

Repertoaret er det samme som det alltid har vært: gammaldans i storbandformat, polka til du stuper, en og annen sviske, og noen ganger rocker vi så hardt at vi nesten høres ut som et folkrockband (det har i hvert fall minst et menneske sagt).

5-årsjubileet feires med en live-innspilling i slutten av mai på Folkemusikkveka i Ål, og plateslipp sensommer/høst. Hvis gammaldansgudene står oss bi, kan du kanskje være en av de første som får tak på den!