Malin Pettersen2018-07-14T13:17:14+00:00

Project Description

Malin Pettersen

Malin Pettersen kommer endelig tilbake til Audunbakken, men denne gang som soloartist og vi er stolte av å være et av de første stedene du kan se henne live. Malin Pettersen har så langt gjort stor suksess som vokalist og låtskriver i country-/americana-bandet Lucky Lips (spilte på Audunbakken 2013), men nå er endelig tiden inne for at hun skal ta steget frem og debutere som soloartist.

20. april slapp hun første låt fra det kommende soloalbumet. «Tag Team» introduserer Malin som soloartist til folk og fe for aller første gang, og det er en låt som gir gir oss et heftig frampek til hva vi kan forvente av debutalbumet. Den farer avgårde som en gjeng løpske villhester, og får høyttalerne til å riste uavhengig av hvilket volum de står på.

Det kommende albumet beveger seg fra de uhemmede villhestene i det ene øyeblikket, til amerikansk folk i det neste, og til pop i det andre. Platen vitner om en større referanse-base enn den man er vant til å assosiere Malin med – noe som forhåpentligvis vil få både kjente og nye lyttere til å sperre ørene opp.

«Dette handlet om et ønske om å få uttrykke alt jeg er og alle tingene jeg vil si. Jeg tror ikke på sjanger som et bur, men heller som store åpne landskap man kan boltre seg i og utvide. Hvor et tre fra et område helt fint kan plantes i et annet, så lenge man har kunnskap om hvor det kommer fra og hva det trenger for å blomstre». Singelen og den kommende plata er produsert av Malin selv, samt hennes Lucky Lips-kollega Stian Jørgen Sveen.