Blomst2019-10-13T21:29:44+02:00

Project Description

Blomst

Blomst har siden 2010 skaffet en stor fanskare gjennom å levere et av landets beste liveshow, og har delt scene med blant annet Motorpsycho og Kaizers Orchestra. Av ca 300 søkende band ble Blomst valgt ut til å spille på urørt-scenen på både Slottsfjell og Pstereo 2014. I 2015 slapp bandet sin selvtitulerte debutplate på Name Music & Publishing og mottok strålende anmeldelser fra både norsk og utenlandsk presse.  Nå er de aktuelle med sitt andre album og  «Blomst IL» er en rett-fra-levra statusoppdatering fra midten av 20-åra som flere vil kjenne seg igjen i.

Låtene er levert med en stor dose garasjepunk-energi og dønn ærlige tekster på norsk, fremført av et band som «griper tak i deg fra første riff» og med «en av Norges beste rockevokalister» bak mikrofonen. Med andre ord: fremtiden av norsk rock er i de beste hender med band som Blomst.

Trondheimsbandet som ble Osloband, leverer en ekte statusoppdatering fra midten av 20-årene. Tekstene tar tak i temaer som kroppspress, kjærlighet, flinke piker og sorg. Ida Dorthea Horpestad, og resten avBlomst byr på et unikt og ærlig innblikk i hva som foregår bak smilet til en ung voksen.