Ledige verv

2019-03-10T21:38:24+02:00onsdag, 23 januar, 2019|

Nå er vi på utkikk etter kandidater til å være med i arrangørgruppa og du har derfor en unik sjanse til å lære mer om og ta del i det å arrangere en musikkfestival. Ingen krav om forkunnskaper, vi er enkelt og greit på utkikk etter engasjerte mennesker som vil gjøre en innsats for Audunbakken.

Et verv i Audunbakken lar seg uten problem kombinere med skole, barn, jobb eller hva det måtte være. Vi lover at du får det mye gøy, lærer mye og at du også får en del fordeler i form av gratis konserter, seminarer o.l.

Vi trenger følgende:

1) Sjef i baren. Du har ansvaret for baren og de frivillige som jobber der. Det meste av jobben utføres under festivalen.

2) Komitemedlemmer i frivilliggruppa hvor du i samarbeid med komiteleder rekrutterer og organiserer de frivillige før og under festivalen.

3) Komitemedlemmer på servering hvor du i samarbeid med komiteleder organiserer og drifter kiosken, mat og drikke.

4) Komitemedlemmer lyd/lys/produksjon.

  1. a) Vi er på utkikk etter en person som sammen med komiteleder har ansvaret for backline (lydutstyr på scene, ikke PA) og changeovers (bære inn og ut utstyr mellom konsertene).
  2. b) Bestilling og koordinering av PA og lys ihht tekniske spesifikasjoner fra artistene. Her er det en fordel om du har litt teknisk kunnskap.

Vi ser frem til å høre fra deg, slik at vi får gitt deg mer utfyllende informasjon om hva vervet inneholder og at vi sammen finner ut om du er den rette kandidaten for oss. Ta kontakt med audun.hansen @ audunbakken . com

Vi håper du vil være med på laget. Vi er ganske sikre på at du vil trives sammen med oss.