Aktuelt2019-03-09T14:37:16+02:00

Aktuelt

Ledige verv

Nå er vi på utkikk etter kandidater til å være med i arrangørgruppa og du har derfor en unik sjanse til å lære mer om og ta del i det å arrangere en musikkfestival. Ingen krav om forkunnskaper, vi er enkelt og greit på utkikk etter engasjerte mennesker som vil gjøre en innsats for Audunbakken.

Et verv i Audunbakken lar seg uten problem kombinere med skole, barn, jobb eller hva det måtte være. Vi lover at du får det mye gøy, lærer mye og at du også får en del fordeler i form av gratis konserter, seminarer o.l.

Vi trenger følgende:

1) Sjef i baren. Du/dere har ansvaret for baren og de frivillige som jobber der. Det meste av jobben utføres under festivalen.

2) Sjef i kiosken hvor du/dere bestiller opp mat og drikke, organiserer og drifter kiosken og har ansvaret for de frivillige som jobber der.

Vi ser frem til å høre fra deg, slik at vi får gitt deg mer utfyllende informasjon om hva vervet inneholder og at vi sammen finner ut om du er den rette kandidaten for oss. Ta kontakt med audun.hansen @ audunbakken . com

Vi håper du vil være med på laget. Vi er ganske sikre på at du vil trives sammen med oss.

torsdag, 23 mai, 2019|

Audunbakken-kveld i Oslo

Vi inntar hovedstaden fredag 28. september. Sammen med Ly på Grünerløkka åpner vi dørene til Audunbakken-kveld i hovedstaden! Få med deg den unike historien til Norges mest sjarmerende festival. Fotograf Christer Bell viser bilder frå årets festival og det blir premiere på årets aftermovie. Lad opp til quiz hvor vinneren får et festivalpass til neste års festival og gå ikke glipp av merch fra alle årene Audunbakken har eksistert. Ta med deg vennegjengen og kom på kanskje hovedstadens mest sjarmerende kveld.

søndag, 26 august, 2018|

Tusen takk!

Foto: Asle Rånå

Audunbakken vil alltid at alle skal ta vare på hverandre, men for at Audunbakken skal leve er det også en haug mennesker som tar vare på oss. Derfor en stor takk og masse kjærlighet til våre sponsorer Maarud Potetgull, Kurér Grafisk AS og Apotek 1 Skarnes med hovedsponsor Odal Sparebank i spissen. Takk til Eurospar Skarnes og KBE for godt samarbeid, grunneiere og Hageland for blomster. Takk til Toril Dammen for verdens beste lapskaus og eminente Laila Hansen & Co. for matlaging til artistene. Og et stort high five til alle frivillige, publikum, artister og alle andre som har hjulpet oss og bidratt. Dere tar vare på oss og det er vi evig takknemlig for.

fredag, 10 august, 2018|
Load More Posts