Aktuelt2019-03-09T14:37:16+01:00

Aktuelt

4 uker til!

Det er nå kun 4 uker til den syttende Audunbakkenfestival går av stabelen! Vi oppfordrer alle til å kjøpe sine billetter på forhånd på Ticketmaster. Du kan fortsatt kjøpe i døra hvis det er ledige billetter, men da koster det deg 200kr mer.  Vi trenger flere frivillige så hvis du vil slippe å betale noe som helst kan du melde deg som frivillig, ta ei vakt på 6 timer og betale kr. 0,-. Melde deg som frivillig kan du aller helst gjøre via påmeldingsskjema her på siden, men du kan også sende en mail direkte til frivilligsjef siril.thesen @ gmail.com.

Tl tross for at det ikke er like stor skogbrannfare i år som det var i fjor velger vi å fortsette med røykesoner på festivalområdet og det er derfor forbudt å røyke utenfor disse sonene. Campingen i år blir flyttet tilbake til skogen. Der vil det ikke bli vann fra springen, men vi setter i stedet ut beholdere med drikkevann.

Vi byr på herlig variert program i år (som vanlig) og det ligger an til å bli noen fantastiske dager oppe i skogen på Disenå. Hør på artistene som skal spille og start oppladningen. Vi gleder oss!

fredag, 5 juli, 2019|

Ledige verv

Nå er vi på utkikk etter kandidater til å være med i arrangørgruppa og du har derfor en unik sjanse til å lære mer om og ta del i det å arrangere en musikkfestival. Ingen krav om forkunnskaper, vi er enkelt og greit på utkikk etter engasjerte mennesker som vil gjøre en innsats for Audunbakken.

Et verv i Audunbakken lar seg uten problem kombinere med skole, barn, jobb eller hva det måtte være. Vi lover at du får det mye gøy, lærer mye og at du også får en del fordeler i form av gratis konserter, seminarer o.l.

Vi trenger følgende:

1) Sjef i baren. Du/dere har ansvaret for baren og de frivillige som jobber der. Det meste av jobben utføres under festivalen.

2) Sjef i kiosken hvor du/dere bestiller opp mat og drikke, organiserer og drifter kiosken og har ansvaret for de frivillige som jobber der.

Vi ser frem til å høre fra deg, slik at vi får gitt deg mer utfyllende informasjon om hva vervet inneholder og at vi sammen finner ut om du er den rette kandidaten for oss. Ta kontakt med audun.hansen @ audunbakken . com

Vi håper du vil være med på laget. Vi er ganske sikre på at du vil trives sammen med oss.

torsdag, 23 mai, 2019|

Audunbakken-kveld i Oslo

Vi inntar hovedstaden fredag 28. september. Sammen med Ly på Grünerløkka åpner vi dørene til Audunbakken-kveld i hovedstaden! Få med deg den unike historien til Norges mest sjarmerende festival. Fotograf Christer Bell viser bilder frå årets festival og det blir premiere på årets aftermovie. Lad opp til quiz hvor vinneren får et festivalpass til neste års festival og gå ikke glipp av merch fra alle årene Audunbakken har eksistert. Ta med deg vennegjengen og kom på kanskje hovedstadens mest sjarmerende kveld.

søndag, 26 august, 2018|
Load More Posts