4 uker til!

2019-07-05T01:17:19+01:00fredag, 5 juli, 2019|

Det er nå kun 4 uker til den syttende Audunbakkenfestival går av stabelen! Vi oppfordrer alle til å kjøpe sine billetter på forhånd på Ticketmaster. Du kan fortsatt kjøpe i døra hvis det er ledige billetter, men da koster det deg 200kr mer.  Vi trenger flere frivillige så hvis du vil slippe å betale noe som helst kan du melde deg som frivillig, ta ei vakt på 6 timer og betale kr. 0,-. Melde deg som frivillig kan du aller helst gjøre via påmeldingsskjema her på siden, men du kan også sende en mail direkte til frivilligsjef siril.thesen @ gmail.com.

Tl tross for at det ikke er like stor skogbrannfare i år som det var i fjor velger vi å fortsette med røykesoner på festivalområdet og det er derfor forbudt å røyke utenfor disse sonene. Campingen i år blir flyttet tilbake til skogen. Der vil det ikke bli vann fra springen, men vi setter i stedet ut beholdere med drikkevann.

Vi byr på herlig variert program i år (som vanlig) og det ligger an til å bli noen fantastiske dager oppe i skogen på Disenå. Hør på artistene som skal spille og start oppladningen. Vi gleder oss!